Etiketter

Søk i denne bloggen

lørdag 5. februar 2011

Lavkarbodessert- Bringebærgelè med vaniljecremefraiche


Bringebærgelè:


4 dl Gøysaft med bringebærsmak
2 plater gelantin

Kok opp gøysaften. Legg gelantinplatene i kaldt vann i ca 5 min. Ta kjelen med saft av platen. "Vri opp" gelantinen. Rør til det er smeltet i saften. Hell i serveringsbolle eller i posjonsformer (tar mye kortere tid) og vent til det stivner. (Tar noen timer...)

Vaniljecremefraiche


1/2 boks creme fraiche
1/2 vaniljestang
splenda (lavkarbosøtningsstoff)

Del vaniljestangen, skrap ut vaniljefrøene og tilsett det i creme fraichen. Smak til med splenda.  Kan godt stå noen timer før serverin for at vaniljefrøene skal få satt ordentlig smak. (Det er ikke nødvendig dersom man har dårlig tid)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar