Kamskjell:
2 stk ferske kamskjell pr pers
- det ene kamskjellet skjæres i tynne skiver (sashimi) og legges pent og flatt på en tallerken
bland litt limejuice og finhakket ingefær og risle over rett før servering.
- det andre kanskjellet finsnittes i smårutemønster (2-3 mm dypt) på ene siden. Varm opp teflonpanne til middels temperatur, hell 2-3 dråper olje i panna og fres kamskjellet i 1 min på hver side.
Mango- og avocadosalsa
Til ca 5 personer
1 stk avocado renses og kuttes i terninger
1/2 fersk, moden mango
1/2 rødløk finhakket
1tsk finhakket fersk ingefær
1/4 finhakket rød chilli (etter smak... hvor mye tåker du/dere?)
lime (2 ss limejuice)
Blandes forsiktig sammen.
Ved opplegging gjør det seg med granateple "strødd" litt utover tallerkenen.
Kamskjellene og salsaen serveres sammen og er SNADDER
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar